, вече е изписан от болница. Това каза бащата на момчето

...
, вече е изписан от болница. Това каза бащата на момчето
Коментари Харесай

Бащата на пребитото момче в Плевен: Изписаха го от болницата, едва яде - 112

, към този момент е изписан от болница. Това сподели бащата на момчето Костадин Недялков пред bTV.

Той добави, че не е задоволително да се отстранят тримата служители на реда, които са били сина му. По думите му е нужно да се задържат всички, взели участие в побоя и да има правдивост.

Бащата на пребития Емил момче изясни, че той едвам яде, само че към този момент е у дома. Той съобщи, че е гледал видео фрагментите от дискотеката и общинските камери.

" Там се вижда, че двете компании, тази на сина ми от двама души и четирима, които се оказва, че са чужденци, имат някакви пререкания. Започва побутване. След това идват шестима души, от които петима служители на реда. Единият стартира да се бие със сина ми, а другият служител на реда нокаутира приятеля му. Той пада на земята и не става, откакто се сбива със сина ми. Ясно се вижда на камерата, че сина ми смъква ръцете си. Изглежда към този момент схваща, че това не е човек от групата на чужденците. Може би по някакъв метод те са му споделили “, сподели Костадин Недялков.

Той добави, че съгласно него служителите на реда са желали да убият сина му, тъй като момчето е спряло да се бие, а те са траяли да го удрят. Освен това синът му е е бил в безсъзнание за две минути.

Инцидентът става на 11 януари, събота на разсъмване, на излизане от дискотека се сбиват две компании. Намесват петима цивилни, за които след това е установено, че са служители на реда. По случая е формирана дисциплинарна инспекция. Според очевидци младежът е бил обезобразен и е било мъчно да бъде разпознат.

Сигналът в полицията е подаден от фамилията му.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР